+386 (0)1 256 74 74 info@vidastudio.si
 • Kupujte ceneje!
  Preverite, kako lahko prihranite z vsakim nakupom.
  Več...

  Naročila tudi po telefonu
  +386 (0)1 256 74 74, +386(0)40 331 820
  in na email info@vidastudio.si

  Brezplačna poštnina
  pri nakupu nad 20€

  Možnosti plačila:

  • predračun
  • po povzetju
  • kartice Mastercard, Visa

  Prijavite se na prejemanje elektronskih obvestil in bodite obveščeni o akcijah in novostih našega studia.

  Mnenja naših strank

 • Olje Zlata leta je super za masažo in nego telesa. Po masaži se počutim sproščeno, koža pa je elastična in gladka.

  M.R.


 • Nekaj mesecev po opeklini sem začel uporabljati kremo Cosmerba. Že takoj prvi dan je bila koža mehka in bolj elastična, tudi gibljivost je bila boljša.

  G.A., Zagorje


 • Krema Cosmerba je zelo pospešila celitev površinskih ran po operacijskem posegu. Naravnost čudovita pa je pri psoriazi, po treh tednih je koža skoraj brez lusk.

  B.Č., Ljubljana


 • Rana je bila zelo sveža in gnojna. Kremo Cosmerba sem nanašala na celo roko in na okolico rane. V tednu dni se je stanje zelo izboljšalo, rana je že skoraj zaceljena, prsti so že zelo gibljivi.

  F.K., Ljubljana


 • Odkar redno jemljem FloraZyn kapsule se mi je izboljšala prebava. Prej so me mučila huda zaprtja.

  M. R. 

 • Vsak dan redno uporabljam Nutri Max, ki mi je uredil težave s prebavo in imam občutek, da se mi je povečala imunska odpornost, kar seveda vpliva na boljše počutje. Prvi rezultati so se pokazali po jemanju druge doze.

  O.K.


 • Iz lastnih izkušenj lahko zapišem, da so kreme Cosmerba res dobre. Tako za celjenje ran po poškodbah, kot tudi za vsakodnevno nego.

  B.L.


 • Od rojstva, torej že leto in pol, uporabljamo za vnukinjo rjavo Cosmerbo in še nikoli ni imela rdeče ritke. Priporočam jo vsakemu po poškodbi rame oziroma pri drugih brazgotinah. Od sestre mož si je dvakrat zlomil nogo. Vedno je uporabljal rjavo Cosmerbo in nima nobene brazgotine. Rjava krema je zakon. Oranžno cosmerbo pa uporabljam (upoštevam navodila) leto dni in od takrat naprej še nisem imela nobene sončne opekline. Koža je lepo porjavela in opažam, da je mehka, voljna in se ne bojim več sonca.

  J.Š.


 • Leta nazaj mi je gospa Vida svetovala kremo Dermowine za luskavico. Vsak dan sem se na tanko namazala. Po 14 dneh je šla odvečna koža dol in nisem imela več nobenih težav. Neverjetno! Nato sem šla k Vidi na kontrolo in mi je bilo rečeno, da se naprej mažem po potrebi. Sedaj, po 30 letih še vedno brez težav in lahko rečem, da sem s kremo Dermowine luskavico popolnoma odpravila. Kremo toplo priporočam tudi drugim s podobnimi težavami.

  Č.P.J.


 • No pa smo tam ( sem razmišljala ), namreč v letih ko vse boli in zateguje v mišicah in hrbtu, ko vstanem. Bo moje življenje -životarjenje takole? Nisem se mogla sprijazniti s tem, kljub temu da vsak dan redno telovadim mi je bilo z dneva v dan slabše. Iskala sem možne rešitve za nadloge, ki sem jih nosila s seboj, dokler nisem  prišla po priporočilu ga. Vide do kreme Cosmerba (zelena) Athletis. Že po prvem nanosu so se stegenske mišice počasi sproščale. Nanos kreme sem razširila tudi na križ in hrbet. Glej čudež, bolečine ki sem jih dnevno čutila več let so počasi popuščale. Sedaj lahko brez težav z zategovanjem mišic  izvajam asane pri jogi. Osvobojena bolečine, me kljub zrelim letom navdaja z optimizmom, da se za vsako težavo najde rešitev. Samo pravo informacijo moramo dobiti.

  Vida hvala!

  Vaša zvesta uporabnica

  A. T.

 • Kreme Cosmerba rdeča in rjava sta nepogrešljivi pri moji novi vlogi mamice. V začetnih tednih , ko se je dojenje vzpostavljalo je bila rjava moja odrešiteljica, kajti imela sem zelo občutljive prsne bradavice, boleče in občasno poškodovane. Kremo sem uporabljala po vsakem dojenju in do naslednjega podoja so bile že čisto o.k. Odlična je bila tudi rdeča, s katero sem si zmasirala prsi takrat ko so bile preveč napete, boleče in vozličaste.
  Cosmerba rjava pa je vsestranska tudi pri dojenčku. Uporabljala sem jo za popek, ki se je zelo lepo in hitro zacelil in zarasel. Koža dojenčka se je tudi neverjetno hitro očistila in mozoljčki so izginili v treh dneh. Kremo uporabljam tudi za ritko po vsakem previjanju in do sedaj ni bilo nobenega izpuščaja, vnetja niti rdečine.
  A.P.

 • Dva tedna po odstranitvi šivov na dojki sem začela uporabljati rjavo kremo Cosmerba in obliže ScarCare. Po štirih mesecih je brazgotina skoraj nevidna. Če bi to vedela že po prvi operaciji dojke, bi mi bilo dosti lažje, saj so te brazgotine vidnejše že dalj časa. Kljub temu pa tudi te z vztrajnim mazanjem s kremo Cosmerba rjavo in uporabo silkonskih obližev počasi izginjajo.
  S.Z.

 • Pozdravljeni, 

  pri vas sem naročila klamatske alge, ki jih pijem jaz in moj sin, predvsem zaradi vitamina B12 in antioksidantov. Počutiva se dobro, tako da jih bova pila še naprej. 

  LP M. V.


 • Kreme Cosmerba uporabljam z velikim uspehom. Oranžna krema mi je kožo dobro pripravila na sončenje. Na koži ni bilo opeklin in tudi v senci je lepo porjavela.

  N.Š.

 • Moj otrok je bil tri leta od tega tik pred tem, da začne jemati Ritalin. Psihologinja je rekla, da druge rešitve ni, mi pa se s tem nismo sprijaznili. Začel je piti Nutrimax kapsule in sicer 1 pred poukom. Rezultat je bil fascinanten. Težave s koncentracijo so se bistveno zmanjšale.

  Forum Med.over.net

 • Rezultati so zelo obetavni tudi z NutriMax- om , FloraZym- om in NutriFlor- om. Z njimi sem zelo zadovoljna. In kar me najbolj veseli – neprijeten občutek napihnjenosti se sedaj pojavi le zelo občasno in za kratek čas. Niti ne vsak dan, prej sem imela te težave 24 ur na dan, večje ali manjše. Tudi s prebavo je vse v redu.

  S.P.


 • Uporabljam zeleno in rjavo krema Cosmerba in sem zelo zadovoljna z obema. Zelena mi je zelo pomagala zmanjšati strije na trebuhu. Opažam pa tudi, da mi pomaga pri zmanjšanju obsega okoli pasu.

  A.Z.


 • Cosmerba zeleno kremo sem uporabljala med nosečnostjo - nobene strije po dveh porodih.

  Forum Med.Over.net


 • Uporabljam zeleno Cosmerba kremo. Predvsem čutim izredno olajšanje na nogah zaradi krčnih žil.

  Včasih sem morala ponoči vstajati, ker so me noge tako bolele zaradi žil. Sedaj tega ni več in zjutraj sem spočita. Učinkovanje se je pokazalo že po enem tednu rednega vtiranja kreme. Sedaj že 14 dni na noge ne nanašam kreme, pa je učinek še vedno enak. Pozitivna ugotovitev je tudi ta, da krema ni mastna in nima nobenega posebnega vonja. Vsekakor sem z njo zelo zadovoljna.

  O.K.


 • Zaradi revmatoidnega artritisa sem imela členke rok zadebeljene, pordele in zelo boleče. Mesec in pol po uporabi kreme Cosmerba so bolečine prenehale, roke imam spet zdrave.

  M.K., Ljubljana


 • Pri smučanju sem padel na roko. Zaradi bolečin nisem spal, roko sem imel slabo gibljivo. Po uporabi kreme Cosmerba sem že prvo noč prespal brez bolečin.

  J.P., Ljubljana


 • Poškodoval sem si prste. Rane so se celile zelo počasi. Začel sem uporabljati kremo Cosmerba. Rane so se zacelile v nakaj dneh.

  N.M., Ljubljana


 • Imela sem alergijo na sonce. Pojavile so se otekline in mehurji. Dobivala sem injekcije. Po uporabi kreme Cosmerba alergije na sonce nimam več.

  S.J., Ljubljana


 • Po operaciji nosu sem bila močno otečena, podpludba je bila modrorumena, oči nisem mogla odpreti. Kremo Cosmerba sem začela uporabljati še isti dan. Oteklina se je zmanjšala, podplutba je izginila v petih dneh.

  I.J., Ljubljana


 • Jaz jem NutriFlor in mi ful pomaga. Sem imela težave s kandido, ampak je sedaj menda nimam več. Kakšne dva tedna ga nisem jemala in sem imela velike probleme z zaprtostjo, potem sem ga pa zopet začela jest in se je vse uredilo.

  Diva.si


 • Sporočam, da je glivica kandida popolno izginila, ni več najmanjše sledi, že 1 teden ne, po dveh mesecih terapije s klamatsko algo NutriMax in probiotiki NutriFlor, FloraZym. Kruha, sladkorja in ostalih ogljikovih hidratov sem se tako odvadil, da mi sploh ne pašejo več in mi tudi težko padejo. Po tem ko sem naredil notranjo čistko črevesja je šlo vse  dosti hitro na bolje.

  M.F.                                                                                        


 • HyalruOn uživam že 6 mesecev zaradi poškodovanih kolen. Z rezultati sem zadovoljna. Ne samo,da so bolečine manjše, tudi koža se je navlažila tako,da ni več tako suha in luskinasta kot prej. Enako se pohvali tudi sodelavka,ki sem ji ga priporočila. 

  M. M.


 • Po enem mesecu in pol uživanja HyalurOna čutim spremembe v rami, katero sem imela po poškodbi  zaradi bolečin sprva skorajda »negibno«. Bolečina je popustila. Spremembe pa so vidne tudi na tonusu kože na prsih. Pred časom sem veliko shujšala, zaradi česar je bila koža na tem predelu uvela in brez tonusa. Po uživanju HyalurOna  imam kožo na prsih zopet čvrsto in napeto. Uživala ga bom še naprej, priporočila pa sem ga tudi tašči.

  Tanja M.


 • Že dve leti redno uporabljam kremo Cosmerba - zelena zaradi kroničnih težav s hrbtenico. Mišična napetost po nanosu kreme popusti, bolečine se zmanjšajo, izboljša se splošno telesno počutje. Če me boli glava v zatilju, po uporabi kreme bolečina hitro popusti. Uporablja jo tudi sin - športnik pri poškodbah kolena in gležnja.

  M.B., Ljubljana


 • Imela sem 40 %-ne opekline na obrazu. 7 mesecev po nesreči sem pričela masirati brazgotine v VI-DA Studiu. Kmalu sem opazila, da so se začele tanjšati, nato pa celo izginjati. 9 mesecev po nesreči mi je lečeča zdravnica predlagala odstranitev oblog nad zgornjo ustnico. Dva meseca pozneje, ko sem večkrat dnevno masirala obraz s kremo Cosmerba, operativni poseg ni bil več potreben.

  A.B., Maribor


 • Brazgotine na roki so po uporabi kreme Cosmerba mehkejše in ne vlečejo prstov skupaj. Še večji učinek dosežem, če kremo vmasiram v brazgotino.

  T.C., Komenda


 • Lansko leto sem na obrazu začela opažati izpuščaje, bili so dvignjeni nad nivo kože, včasih celo gnojni. Opustila sem vse kreme in pričela uporabljati kremo Cosmerba. V začetku sem imela močno reakcijo ("čiščenje"). Po tednu dni se je reakcija začela zmanjševati in po 14 dneh je koža ozdravela. Uspeh je popoln.

  M.Č.,Ljubljana


 • Po zvinu prsta si z redno masažo s kremo odpravljam bolečine, zarastline so skoraj že izginile. Že po prvi uporabi kreme Cosmerba sem občutila, da je prst vedno bolj gibljiv.

  M.M., Ljubljana


 • Po operaciji ramena sem imel močne bolečine. Uporabljati sem začel kremo Cosmerba in po enem tednu so se bolečine močno zmanjšale.

  L.R., Ljubljana


 • Objavljeni članki

 • Stres lahko ublažimo

   »Ste po stresom?«, je za veliko ljudi retorično vprašanje. Vsak se več ali manj srečuje z njim. Če ne osebno, v krogu svojih bližnjih. Odgovor na vprašanje, »Kako si lahko pomagamo...
 • Se zavedate pomena encimov za življenje?

  Pri vzpostavljanju in ohranjanju zdravega črevesja so probiotiki zelo pomembni, o tem se govori že veliko. Zelo malo pa se govori o encimih, ki so ravno tako pomembni. Encimi - premalo vemo...
 • Merilo za izbiro dobrega probiotika

  Trojna formula delovanja: prebiotiki, probiotiki in prebavni encimiUčinek probiotika odvisen PRVO od kvalitete seva, nato pa od števila probiotičnih bakterij.  Izbor najučinkovitejših in...
 • Energijski izdelki - odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

  Kako delujejo posamezni izdelki? Tesla purpurna plošča deluje na eni frekvenci - Herzovi frekvence kozmične energije. Njena glavna naloga je povečati naravno raven življenjske energije...
 • Paraziti (črevesni)

  PARAZITI (črevesni)Paraziti so majhni organizmi v našem telesu. Škodujejo nam direktno ali indirektno, kajti so nosilci bakterij, virusov in glivic. Vsekakor se je priporočljivo opraviti...
 • Mravljinci v rokah - Sindrom karpalnega kanala

  Sindrom karpalnega oziroma zapestnega kanala (SCC) prizadene zapestje in roko. Kadar se vnamejo tkiva in ostale strukture, ki potujejo skozi  karpalni kanal, lahko nastane kompresija oziroma...
 • Molekula ljubezni

  Ali obstaja molekula ljubezni?Ljudje že več tisoč let iščejo čudežno formulo za srečo in ljubezen. Pa ta zares obstaja? Feniletilamin (PEA) vsakodnevno nastaja v našem organizmu. Kadar smo...
 • O klamatskih algah - povzetki iz knjig

  Povzeto po: Otroci in psihofarmaki, Stefano Scoglio, Ph.D., N.D.Motnja pomanjkanja pozornosti, hiperaktivnost in ADHD: tragedija Ritalina in vloga prehrane knjiga v pripravi)Kakor otroštvo...
 • Brazgotine

  Po vsakem operativnem posegu ali po poškodbi tetiv mišic se prične regeneracija, ki lahko povzroči nastanek manjših ali večjih brazgotin. Brazgotine lahko nastanejo zunaj na koži in jih vidimo...
 • Klamatske alge in probiotiki tudi za živali

  Klamatske alge in probiotiki Nutrigea lahko tudi živalim izboljšajo počutje. Zbrali smo nekaj izkušenj lastnikov psov.Lansko leto proti koncu jeseni je moj kuža prvič dobil neke vrste kožno...
 • Alergije na kreme

  COSMERBA kreme in olja uporabljamo tudi za nego preobčutljive, alergične, nečiste kože, pa tudi za nego kože, ki se negativno odziva na druge vrste krem.Pri uporabi krem COSMERBA lahko v začetku...
 • Nosečniške strije

  Koža, ki se mora z raztezanjem prilagajati spremembam oblike telesa, lahko hitro izgubi svojo čvrstost. Če vlakna kolagena in elastina, ki skrbita za elastičnost kože, popustijo ali počijo...
 • Ste zdravo zaščitili vašo kožo?

  Dandanes nas želja po lepem spremlja na vsakem koraku. Poletje je pred nami in že hrepenimo po lepo zagorelem telesu, navkljub opozorilom strokovnjakov, ki svarijo pred škodljivostjo sonca. Temu se...
 • Hrana za možgane

  Hrana za možgane!Feniletilamin (PEA) je naravno prisoten v človeškem telesu, še posebej v možganih. Organizem ga proizvaja v večji količini kadar smo zaljubljeni in srečni, zato mu nekateri...
 • RAZLIKE med klamatsko algo (Nutrigea) in ostalimi vrstami užitnih alg

  Klamatske alge niso gojene in rastejo, za razliko od gojenih alg, skozi vse leto. Njihovo preživetje je odvisno od njihove sposobnosti razmnoževanja ter prilagajanja spremembam okolja. Genetsko se z...
 • Brazgotine odpravite še hitreje

  Z rjavo kremo Cosmerba in silikonskimi ploščicami oziroma obliži GelSmartZ naravno švicarsko kremo Cosmerba rjava: brazgotino zmehčamo z masažo s kremo Cosmerba. Krema vsebuje samo naravne...
 • Nosečnost

  Telo nosečnice in kasneje mamice se spreminja in sledi potrebam razvijajočega se otroka. Mnoge nosečnice in novopečene mamice si, zaradi svoje nove podobe oziroma poporodnih "nevšečnosti...
 • Vitamin B12

  Vitamin B12 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k presnovi homocisteina, k normalnemu psihološkemu delovanju. k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti...
 • Nabiranje in predelava klamatske alge KlamathRW®max

  Jezero Klamath leži v narodnem parku Cascade Mountains v Oregonu, na pretežno nedotaknjenem, višinskem območju, z veliko sončne svetlobe. To je idealno okolje za razcvet modrozelena alge...
 • Redno masirajte svoje prsi

  Prsi so večinoma zgrajene iz maščobnega tkiva, zato je v njih šibkejši pretok krvi kot v drugih delih telesa. Ravno zaradi tega lahko tkivo v dojkah postane preveč neprekrvavljeno, energija v...
 • Suha koža

  1. V primeru suhe kože na obrazu, zaradi predhodne uporabe kozmetike, ki ni 100% naravna je potrebno kožo globinsko očistiti in dobro nahraniti. 2. V primeru suhe kože po celem telesu pa je...
 • Rizartroza palca

  Rizartroza je degenerativna sprememba (obraba) v sklepu na bazi palca, ki nastane zaradi obrabe vezivnega tkiva in hrustanca v sklepu. Posledica je zmanjšan in boleč obseg gibov. Sprememba zajame...
 • Ali so vse ognjičeve kreme enako učinkovite?

  Tako kot ni vsak avto Marcedes, tudi vsaka ognjičeva krema ni ognjičeva v pravem pomenu besede.Na tržišču je veliko ognjičevih krem, vendar velja poudariti da večina od njih ni naravnih...
 • Dojenček

  Rjava krema Cosmerba je zelo priporočljiva tudi za novorojenčke in dojenčke.Nega kože z naravno kremo Cosmerba RjavaKrema vsebuje ognjič, kateri učinkuje na kožo kot zaščitni plašč in s tem...
 • Hemoroidi

  Hemoroidi so razširjeni venski pleteži v predelu zadnjika, v katerih se pojavi zastoj venske krvi. Če so spremenjene vene znotraj zadnjikovega kanala, govorimo o notranjih hemoroidih, pri...
 • Hiperaktivni otroci

  Problem motenj pozornosti (ADD) in hiperaktivnosti otrok (ADHD) je v zaskrbljujočem porastu. Razlage o tem bi bile zelo dolge. Diagnoza patologije ADHD je zelo kontroverzna.Simptomov in vzročnih...
 • Koža in sonce

  Če še niste razmišljali o varovanju kože pred soncem, je skrajni čas, četudi se morda že odpravljate na morje, četudi razgreto telo že hladite v morski vodi ob pišu vetra in hladni pijači...
 • Multivitaminski izdelek v naravni obliki

  Sintetična prehranska dopolnila, ki se običajno uporabljajo kot nadomestilo ob pomanjkanju hranilnih snovi, so se izkazala za nezadostna. Vse več študij kaže na to, da se običajna prehranska...
 • Masaža presredka

  Če se želite izogniti morebitni epiziotomiji oz. rezu presredka med porodom, lahko že v času nosečnosti poskrbite za to. In sicer z masažo presredka z naravno kremo Cosmerba Rjavo.Kožno tkivo v...
 • Paket za nosečnice

  Odlična pomoč za vas bodoče mamice že med NOSEČNOSTJO, kot pripravo NA POROD in pri možnih POPORODNIH »nevšečnostih«.Proti strijam in bolečim nogam priporočamo kremo Cosmerba Zeleno. Krema...
 • Bioresonanca - klamatska alga - optokristalizacija

  Dejstvo je, da je naše telo v bistvu energija, ki se hitro giblje v nešteto različnih frekvencah. Spoznanje, da je vsa materija v bistvu energija, je temelj za dojemanje, da smo ljudje pravzaprav...
 • Alergije na sonce

  Čedalje več ljudi ima alergijo na sonce, največkrat tudi zato, ker so alergični na močnesestavine krem z visokimi zaščitnimi faktorji. Ali gre mogoče za odziv kože na nakopičena umetna...
 • Kozmetika za moške - naravna nega po britju

  Vse več moških se zaveda, da je videz kože odvisen od tega, kako zanjo skrbijo, zato se vse pogosteje odločajo za nakup kozmetičnih preparatov oz. si omislijo vsaj osnovno nego kože – torej...
 • Ognjičeva krema

  Organic - vse sestavine v kremi Cosmerba iz ognjiča so naravnega izvora. Energijsko prevodna krema Cosmerba Rjava vsebuje ognjič, ki ga uporabljamo:za nego brazgotinza nego opeklinza obnavljanje...
 • Mišična masa

  Povečajte mišično maso, tokrat na naraven način s t.i. »super hrano«. Za športnike, pa tudi otroke.Klamatsko algo KlamathRWmax uvrščajo med visoko kvalitetno »hrano«, saj vsebujejo 60-70...
 • Maščobne blazinice

  S kremami Cosmerba lahko na naraven in učinkovit način izboljšate videz "maščobnih blazinic". Pri tem vam priporočamo kremo Silhouette in/ali Rdečo kremo. Lahko obe hkrati, eno zjutraj, drugo...
 • Klamatske mikroalge in zaščita pred radioaktivnim sevanjem

  Izpostavljenost radioaktivnemu sevanju povzroči različne biološke učinke, na primer ionizacijo in spremembo molekul, kar na dva načina škoduje celicam. DNA se lahko neposredno poškoduje...
 • Črna kumina

  ČRNA KUMINA, latinsko Nigella sativa, je doma v severni Afriki. Različne snovi v njej delujejo presenetljivo homogeno, zato jo lahko imenujemo »univerzalno zdravilo«. Pozitivni učinki črne...
 • Boleči sklepi

  HIALURONSKA KISLINA – VITALNA TEKOČINA TELESAKot preventiva ali kurativaHialuronska kislina je naravno prisotna v človeškem telesu in je skoncentrirana predvsem v vezivnih tkivih in sklepih kot...
 • Povečajte mišično maso in proizvodnjo energije

  s klamatsko algo KlamathRWmaxKlamatska alga KlamathRWmax® (NutriMax) ima v športni prehrani posebno mesto. Priporočamo jo za povečanje mišične mase, za večjo proizvodnjo energije in mišične...
 • Lepa stopala

  Toplo vreme, sandali, odprti čevlji…kdo si ne želi pokazati lepih nog in negovanih stopal, brez trde in razpokane kože? Še je čas, da kaj storite. Odlična negovalna krema Solanum vam pri tem...
 • Krompirjeva krema

  Krema Cosmerba Solanum vsebuje jojobo, avokado, ognjič, njivsko preslico, krompir, gozdni slezenovec, ranjak, meliso, sivko in sandalovino, ki jih uporabljamo tudi:- pri razpokanih rokah, komolcih in...
 • Najcenejša klamatska alga

  Ko kupujete alge ne glejte samo na število tablet oz. kapsul, temveč jih primerjajte po gramih. Navidezno najcenejše, postanejo hitro najdražje.Kot pomoč pri izračunu in primerjavi si lahko...
 • Sončne opekline

  V primeru, da ste s sončenjem pretiravali ali pa vas je sonce nehote opeklo in so nastale opekline in/ali alergije, se takoj namažite s Cosmerba rjavo energijsko prevodno kremo, pri večjih...
 • Opekline meduz

   Če vas oplazi meduza, poškodovano mesto sami takoj sperite z morsko vodo in skušajte odstraniti ožigalke, če so ostale na koži. Mesto opekline lahko ublažite s tem, da ga namažete s...
 • Težave s kožo

  Kaj storiti pri težavah s kožo?Po 45. ali 50. letu starosti se začno na koži kazati spremembe, ki pa so odvisne od posameznikovega telesnega ustroja, tipa, stanja hormonov in načina...
 • Himalajska kristalna sol

  Himalajska kristalna sol je eno izmed največjih ponovnih odkritij našega časa.Človeško telo je zgrajeno iz vode in soli. Za telo ima sol enak pomen kot voda (življenje se je razvilo v slani vodi...
 • VI – DA Studio d.o.o.
  Celovška 280
  1000 LJUBLJANA

  Telefon: +386 (0)1 256 74 74
  Mobilni telefon: 040 331 820
  E-mail: info@vidastudio.si